Blog

Zašto treba koristiti silikonske mušeme?

Šta vam je prva asocijacija na silikonske mušeme?

Mnogi prvo pomisle na bake, jer one vole mušeme da drže na stolovima. No, ima onih koji prvo pomisle na baštenske stolove, jer se na njima uglavnom nalaze mušeme.

Danas je situacija nešto drugačija. Mnogi da bi zaštitili baštenski nameštaj koriste folije, neki čak i najlon za plastenike i drugi vodootporni materijal.

Loading...

Ipak, sve je više onih koji se vraćaju svojim korenima i koriste mušeme, ne zato što su veoma praktične, već zbog toga što su kvalitetne i zato što danas imaju moderan dizajn.

Danas zahvaljujući njima vaš sto dobija potpuno novi i znatno lepši izgled.

Lako se održavaju, izdržljive su i praktične!

Zahvaljujući materijalu od kojeg se mušeme prave, one su jako praktične. Silikonske mušeme štite svaki baštenski nameštaj, ali štite i police i drugu sličnu površinu koja je od drveta, metala ili plastike, pogotovu ako se nalazi napolju i ako su izloženi suncu, kiši, vetru i drugim spoljašnjim uticajima.

Imaju dug vek trajanja, a kada dođe trenutak da se menjaju, vrlo brzo i lako nabavićete nove mušeme, jer nisu mnogo skupe. A tek što se lako održavaju!

Dovoljno je da ih prebrišete vlažnom krpom i eto, mušemi je vraćen stari sjaj. A to je ženama posebno važno, jer neće imati mnogo posla oko njegovog čišćenja za razliku od drugih stolnjaka koji zahevaju mnogo više vremena za održavanje.

Dekorativni i moderni stolnjaci

Za mušeme se s pravom može reći da su pravi dekorativni i moderni stolnjaci.

One su danas znatno lepše nego ranije, jer se mogu nabaviti u različitim bojama, dezenima i nijansama.

Dostupne su providne sa zlatnim detaljima, srebrnim šarama, crnim prugama, jednobojne, cvetne, šarene.

S obzirom da je ponuda ogromna sigurni smo da ćete naći odgovarajuću  mušemu za vaš sto i daće se ona savršeno uklopiti u ostatak enterijera.

Ako želite da uklopite baštenski nameštaj, cveće u dvorištu i sabojom mušeme, sigurno smo da nećete imati puno problema.

Naime, da biste dobili skladnu celinu, onda se potrudite da uklopite boje i dezene sa prirodom koja vas okružuje.

I za sto u dvorištu i za sto u kući…

Nisu samo mušeme pogodne za baštenski sto. Imajući u vidu moderan dizajn mušema, sigurni smo da ćete lako pronaći mušemu koja će se savršeno uklopiti u vašu kuhinju ili enterijer dnevne sobe.

Zahvaljujućin jima možete zaštiti sto u kuhinji ili radne površine ili pak sto na terasi i police na kojima se nalazi cveće.

Samo nekoliko poteza je dovoljno da mušemu očistite i pripremite je za novo korišćenje.

Zahvaljujući zanimljivim dezenima, mušeme se savršeno uklapaju i u dečijim sobama, pa više ne morate da brinete da li će vaši mališani lepiti plastelin po stolu ili će malo flomasterom preći mimo papira dok crtaju.

Običan stolnjak biste morali više puta da perete kako biste uklonili tragove crtanja, a sa mušemama posao vam je olakšan.

Vlažne maramice ili vlažna krpa učiniće da mušema ponovo bude kao nova i eto radosti i za mame i za mališane. Sada svi možete zajedno uživati.

Sponzorisano

Loading...